Multimedia Nordic er et design — og reklamebyrå. Vi jobber hardt for å levere et personlig preg gjennom profesjonell utførelse av vår klients visjon. Det høres ut som en klisje, men vi prøver virkelig å gi kundene våre en god opplevelse og enda bedre resultater.
Om oss
Disse merkevarene er ikke trofeer, det er venner vi har møtt på reisen vår
Noen av våre kunder
Vi er stolte av å jobbe med grunnleggere og eiere av små og mellomstore bedrifter over hele landet. Vi designer, utvikler, og vedlikeholder en suksessfull digital strategi for disse bedriftene og deres familier.
Vårt team består av sertifiserte eksperter innen diverse markedsføring- og designdisipliner. Dette tillater oss å by på en altomspennende løsning på våre kunders problemer og visjoner. Vi kan designe, promotere, og til og med kode, for å tilby unike resultater til våre kunder.
Leter du etter et kjøreklart resultat, skal du kontakte oss i dag!
Vår Visjon
Vi ble tipset om Multimedia Nordic av et norsk selskap som hadde benyttet dem til design, 3D-modellering, programvareutvikling og apper. Samarbeidet er strålende! Multimedia Nordic viser en profesjonalitet i både utførelse og rådgivning som er av topp kvalitet.
Per Waagen
CMO RESQUNIT AS
Kontakt oss
La oss snakke sammen
Vi jobber med fantastiske mennesker og merkevarer. Kontakt oss og la oss vokse sammen:
Sosialt
Kontakt
Abonner for å motta eksklusive bedriftsoppdateringer
Yt
Vm
Inst
Db
Fb
kjøre på!
Fyll ut skjema ellers
Hei. -La oss
Content Oriented Web
Make great presentations, longreads, and landing pages, as well as photo stories, blogs, lookbooks, and all other kinds of content oriented projects.