Vi lanserer et helt nytt produkt, og det kommer til å endre måten du tenker på ølbrygging.
BREWBOOK
til Prosjekter
En
No
Drøm for alle ølbryggere
Hva vi har gjort
Det er mange produsenter av forskjellig bryggeutstyr for hjemmebryggere og mikrobryggerier. Det er imidlertid ikke så mange app-kontrollerte bryggemaskiner. De fleste ølbryggere bruker manuelt styrt bryggeutstyr, noe som er veldig upraktisk og tidkrevende. Noen ølbryggere bruker nyere og mer utviklede helautomatiske enheter, som igjen har sine begrensninger i volum og variasjoner av stilarter du faktisk kan brygge. BrewBook er en drøm for alle ølbryggere som ønsker å skape noe fullverdig og spennende for seg selv og sin krets. Det er et helt annerledes produkt – og resultatet av mange års eksperimentering.
Branding,
Produktdesign,
Webdesign,
Markedsføringsmateriell,
Kunstretning,
Fotografi
I begynnelsen modellerte vi mange manuelle bryggemaskiner. Våre kunder, ølbryggere fra Norge, trengte å finne ut hvilke materialer og hvilken form som var best egnet for en slik ny enhet. Hver gang et nytt design ble presentert, var det nye endringer. Da den manuelle ølbryggemaskinen var ferdig, hadde det allerede vokst frem et sterkt ønske om å lage en mer automatisert app-kontrollert maskin. Våre kunder ønsket å ha et toppkvalitets bryggesystem som kunne brygge øl av alle slag, og med høyere gravity.
Vi kastet oss over oppgaven og begynte å skissere en 3D-modell. Vi måtte visualisere enheten for å få mer forståelse for hele prosessen. Basert på skissene utviklet vår 3D-kunstner en komplett modell som tillot oss å bringe den til live gjennom animasjon og gi oss en bedre forståelse av produktet, før vi satte i gang med å lage produksjonsprototypen.
BrewBook gir unike muligheter for å brygge øl, til alle ølbryggeres tilfredshet. Vår lidenskap er å spre ordet og å oppmuntre til at flere starter å brygge som håndverk. Med dette i mente, utviklet vi to ulike måter å bruke vår app på: Automatisk og Manuell. En for de mindre, og en for de mer erfarne ølbryggere.
Automatisk og Manuell
Automatic mode
Manual mode
Ikke en eneste detalj går tapt
Vår database leveres komplett med detaljerte oppskrifter spesielt for de mindre erfarne ølbryggerne. Hver handling som kreves i løpet av prosessen er nøye beskrevet i Auto-modus.
Brukerne kan selvsagt legge til andres- og skape sine egne oppskrifter på en enkel måte så ikke en eneste detalj går tapt. Manuell modus utskiller seg ved at den gir deg full kontroll over bryggemaskinen. Denne er spesielt utviklet for erfarne ølbryggere som ønsker å eksperimentere mens man brygger, med full logging av hendelser hele veien.
BrewBook Brepresenterer vårt aller beste forsøk på å gi deg din egen personlige bryggeassistent som kan guide deg gjennom hvert eneste trinn i bryggefasen.
BrewBook ble designet av ølbryggere for ølbryggere
BrewBook forener kraftig, app-kontrollert teknologi, tilkoblingsmuligheter og håndverk inn i en vakkert designet bryggemaskin. Enkel å bruke og enkelt å vaske.
(Bryggerimester med mer enn 20 års erfaring)
Dag Frode Aasnes
Kontakt oss
La oss snakke sammen
Vi jobber med fantastiske mennesker og merkevarer. Kontakt oss og la oss vokse sammen:
Sosialt
Kontakt
Abonner for å motta eksklusive bedriftsoppdateringer
Yt
Vm
Inst
Db
Fb
kjøre på!
Fyll ut skjema ellers
Hei. -La oss
Content Oriented Web
Make great presentations, longreads, and landing pages, as well as photo stories, blogs, lookbooks, and all other kinds of content oriented projects.