Multimedia Nordic hjelper bedrifter å øke inntekter ved å sette opp nye (eller forbedre nåværende) digital markedsføring og kreative kanaler.
ROOMR leie-app
til Prosjekter
En
No
Case for ROOMR
Hva vi har gjort
ROOMR er den første boligutleie appen i Norge. Den er utviklet for å gjøre komunikasjon mellom leietaker og utleier slik den bør være: enkel, sikker og problemfri. Uansett hva utleiere og eiendomssøkere trenger å gjøre - ta kontakt med hverandre, lage en kontrakt, administrere betalinger - det tar bare noen klikk.
Appen tilbyr en pålitelig og enkel-å-bruke plattform for å koble utleiere med leietakere. De kan begge enkelt administrere og dokumentere alle leie berøringspunkter fra A til Å - alt med en app.
Vi har laget en elegant og estetisk app fra bunnen av. Utviklingen av appen har omfattet design, prototype, kundeopplevelse (UX), testing, og brukergrensesnitt (UI). Vi har også laget iøynefallende illustrasjonstegn, bakgrunner, motion design, animasjoner kombinert med smart bruk av rommet. Dette bidro til å skape en intuitiv, responsiv og feilfri app-opplevelse.
Webdesign,
UX-design,
UI-design,
Stilvalg
ROOMR
Den første leie-appen i Norge.
En leieopplevelse du endelig kan glede deg over. Prøv vår altomspennende plattform, designet for sømløs kommunikasjon mellom leietaker og utleier.
170
30
60
322
Skjermbilder av UI
Karakterer
Web UI
Brukte ark
Finn ditt sted å bo hvor hen mulighetene tar deg. Vi fjerner alle leieproblemer for deg.
Enkelt som bare det: Velg leilighet og pakk sakene. Kommuniser med utleierne dine mens du er på farten.
Fra ferieutleie til permanent leieavtale: Snakk med utleier og signer en leiekontrakt rett på mobilen.
Ser etter den beste leietakeren til leiligheten deres
Utleiere
Ser etter de beste leilighetene og romkameratene
Leietakere
Brukererfaring
Vi laget mer enn 200 prototype-skjermer, brukt over 322 ark, skjemaer, wireframes, kundekart, og testing.
Samhandlingsordning
Wireframes
Brukergrensesnitt
Teamet vårt designet mer enn 170+ skjermer for mobilbruk og 70+ skjermer for nett sammen med visuelle elementer
Finn bekreftede leietakere og avtale leievilkårene på kort tid via appen vår.
Statistisk sett ser de fleste leietakere etter et sted å leie via mobilen
Oppgrader til et bedre rom eller leilighet ved hjelp av delt rom
appen
for alle deler av
Mer enn 170 skjermdesign
Web UI
Vi gikk inn for å lage over 70 skjermbilder for skrivebordet for å gjøre samspillet mellom utleiere og leietakere tilgjengelig på alle enheter.
Finn ditt sted å bo hvor hen mulighetene tar deg. Vi fjerner alle leieproblemer for deg.
Enkelt som bare det: Velg leilighet og pakk sakene. Kommuniser med utleierne dine mens du er på farten.
Sømløs og stressfri kommunikasjon med utleier
Enkelt som bare det: Velg leilighet og pakk sakene. Kommuniser med utleierne dine mens du er på farten.
Karakterer
Våre grafiske designere opprettet et sett med karakterer som skal brukes i video, grafiske prosjekter, reklame, promo, etc.
Reidulf er moderne og smart. Siden det ikke er nødvendig å være teknisk kunnskapsrik for å bruke den intuitivt designede Roomr-appen, så synes ikke Reidulf at leierelaterte ting er slitsomme.
Han er rolig og avslappet. Etter mange år med utmattende arbeidsliv, så gleder han seg og høster av alle fordelene ved å være pensjonist. Han prøver å glede seg over hvert eneste øyeblikk i livet. Reidulf er moderne og smart. Siden det ikke er nødvendig å være teknisk kunnskapsrik for å bruke den intuitivt designede Roomr-appen, så synes ikke Reidulf at leierelaterte ting er slitsomme.
Han prøver å glede seg over hvert eneste øyeblikk i livet.Reidulf er moderne og smart. Siden det ikke er nødvendig å være teknisk kunnskapsrik for å bruke den intuitivt designede Roomr-appen, så synes ikke Reidulf at leierelaterte ting er slitsomme.
Han er rolig og avslappet. Etter mange år med utmattende arbeidsliv, så gleder han seg og høster av alle fordelene ved å være pensjonist. Han prøver å glede seg over hvert eneste øyeblikk i livet.
Reidulf, 63
Han viet hele sitt liv til eiendomsbransjen. Per nå eier Reidulf 4 leiligheter i sentrum av Bergen som han leier ut til fornuftige priser. Nå benytter han enhver anledning til å gjøre opp for tiden han kunne ha tilbrakt med familien. Det er her Roomr-appen kommer til god nytte.
Han er rolig og avslappet. Etter mange år med utmattende arbeidsliv, så gleder han seg og høster av alle fordelene ved å være pensjonist.
Backgrounds
We’ve created customer journey map for the typical persona of the product. It helped us to uncover all steps that user is going through.
Kontakt oss
La oss snakke sammen
Vi jobber med fantastiske mennesker og merkevarer. Kontakt oss og la oss vokse sammen:
Sosialt
Kontakt
Abonner for å motta eksklusive bedriftsoppdateringer
Yt
Vm
Inst
Db
Fb
kjøre på!
Fyll ut skjema ellers
Hei. -La oss
Content Oriented Web
Make great presentations, longreads, and landing pages, as well as photo stories, blogs, lookbooks, and all other kinds of content oriented projects.